POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU INTERNETOWEGO WWW.ZAKOCHANIWKWIATACH.PL

Informacje ogólne

Niniejszy dokument określa zasady prywatności w Serwisie internetowym www.zakochaniwkwiatach.pl (dalej jako „Serwis Internetowy”). Administratorem Serwisu Internetowego jest SIGMA International (Poland) Ltd Sp. z o.o. prowadząca działalność gospodarczą pod firmą SIGMA International (Poland) Ltd Sp. z o.o. pod adresem ul. Olesińska 2, 02-548 Warszawa, wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez Ministra Gospodarki, NIP: 1180014204, REGON: 012057976.

Dane osobowe

  1. Administrator zbiera informacje podane dobrowolnie, przez Użytkowników Serwisu Internetowego. Ponadto Administrator może zapisać informacje o parametrach połączenia jak adresy IP w celach technicznych, związanych z administracją serwerami oraz do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie), jak również w celach bezpieczeństwa.
  2. Dane osobowe zbierane przez Administratora są przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. 1997 nr 133 poz. 883 z późn. zm) i ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002 nr 144 poz. 1204 z późn. zm.) wyłącznie na podstawie upoważnienia do przetwarzania danych oraz wyłącznie w celu archiwizacji lub realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną przez Administratora oraz w innych celach określonych w Regulaminie.
  3. Administrator dokłada szczególnych starań w celu ochrony prywatności i informacji mu przekazanych, a dotyczących Użytkowników Serwisu Internetowego. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne, w tym o charakterze programistycznym i organizacyjnym, zapewniające ochronę przetwarzanych danych, w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, ujawnieniem, utraceniem i zniszczeniem, nieuprawnioną modyfikacją, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.
  4. Z uwagi na dobrowolny charakter podania przez Użytkownika swoich danych osobowych, mają oni prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, a także mogą zwrócić się do Administratora z żądaniem usunięcia podanych wcześniej danych osobowych ze zbiorów danych prowadzonych przez Administratora, z zastrzeżeniem zdania następnego. Administrator może odmówić usunięcia danych, jeżeli Użytkownik swoim dotychczasowym zachowaniem w Serwisie Internetowym naruszył postanowienia niniejszego dokumentu lub Regulaminu bądź obowiązujące przepisy prawa, a zachowanie danych jest niezbędne do wyjaśnienia tych okoliczności i ustalenia odpowiedzialności Użytkownika.
  5. W przypadku zmiany danych Użytkownika, który dokonał rejestracji w Serwisie Internetowym, Użytkownik po zalogowaniu się w Serwisie Internetowym może dokonać ich modyfikacji.
  6. Administrator może powierzyć przetwarzanie danych osobowych Użytkowników podmiotom trzecim realizującym niektóre usługi, a w szczególności realizację dostawy zamówienia, realizację płatności, badanie poziomu satysfakcji Użytkownika w Serwisie Internetowym.

Pliki cookies

  1. Podczas przeglądania stron internetowych Serwisu Internetowego są używane pliki „cookies”, czyli niewielkie informacje tekstowe, które są zapisywane w urządzeniu końcowym Użytkownika w związku korzystaniem z Serwisu Internetowego. Ich stosowanie ma na celu poprawne działanie stron internetowych Serwisu Internetowego.
  2. Stosowane przez Administratora pliki „cookies” są bezpieczne dla urządzeń Użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkowników i dostosować Serwis Internetowy indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Pliki „cookies” zazwyczaj zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu oraz przypisaną wartość.
  3. Administrator stosuje dwa rodzaje plików „cookies”:
  4. Cookies sesyjne: są przechowywane na urządzeniu Użytkownika Serwisu Internetowego i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci urządzenia Użytkownika Serwisu Internetowego. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z urządzenia Użytkownika Serwisu Internetowego.
  5. Cookies trwałe: są przechowywane na urządzeniu Użytkownika Serwisu Internetowego i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie urządzenia nie powoduje ich usunięcia z urządzenia Użytkownika Serwisu Internetowego. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z urządzenia Użytkownika Serwisu Internetowego.
  6. Administrator wykorzystuje pliki „cookies” w następujących celach:
  7. konfiguracji Serwisu Internetowego;
  8. poprawiania użyteczności Serwisu Internetowego;
  9. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownika Serwisu Internetowego korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości za pośrednictwem narzędzi analitycznych Google Analytics, których administratorem jest Google Inc z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Google jest dostępna pod następującymi linkami: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/partners/;
  10. określania profilu Użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych oraz w celu dokładniejszego dopasowania przekazu reklamowego z uwzględnieniem lokalizacji zachowań użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy Google AdWords, którego administratorem jest Google Inc. z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Google jest dostępna pod następującymi linkami: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/partners/;
  11. zarządzania tagami na stronach internetowych firmy Google za pośrednictwem narzędzi Google Tag Manager, którego administratorem jest Google Inc z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Google jest dostępna pod następującymi linkami: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/partners/;
  12. popularyzacji Serwisu internetowego za pomocą serwisu YouTube LLC z siedzibą pod adresem: 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, Stany Zjednoczone, Polityka ochrony prywatności YouTube jest dostępna pod następującym linkiem: https://www.google.pl/intl/pl/policies/privacy/;
  13. w celu zalogowania się do Serwisu Internetowego oraz w celu popularyzacji Serwisu Internetowego za pomocą serwisu społecznościowego Facebook.com, którego administratorem jest Facebook Inc. z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii, Polityka ochrony prywatności Facebook jest dostępna pod następującym linkiem: https://www.facebook.com/help/cookies/;
  14. popularyzacji Serwisu Internetowego za pomocą serwisu społecznościowego Instagram.com, którego administratorem jest Instagram LLC. z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Instagram.com dostępna jest pod następującym linkiem: https://help.instagram.com/155833707900388;
  15. popularyzacji Serwisu Internetowego za pomocą serwisu społecznościowego Pinterest.com, którego administratorem jest Pinterest Inc. z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Pinterest.com dostępna jest pod następującym linkiem:
    – https://about.pinterest.com/pl/privacy-policy;
  16. popularyzacji Serwisu Internetowego za pomocą serwisu społecznościowego Twitter.com, którego administratorem jest Twitter Inc. z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności twitter.com dostępna jest pod następującym linkiem: https://support.twitter.com/articles/20170514;
  17. popularyzacji Serwisu Internetowego za pomocą serwisu społecznościowego plus.google.com, którego administratorem jest Google Inc. z siedzibą w USA, Polityka ochrony prywatności Google jest dostępna pod następującym linkiem: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/;
  18. prezentacji Świadectwa Zgodności, za pośrednictwem serwisu internetowego solidnyregulamin.pl, którego administratorem jest GP Kancelaria Radców Prawnych Poniatowska-Maj Strzelec-Gwóźdź sp. p. z siedzibą w Krakowie, Polityka Prywatności dostępna jest pod następującym linkiem:
    – http://solidnyregulamin.pl/polityka-prywatnosci/;
  19. Zalecamy przeczytanie polityk ochrony prywatności wyżej wskazanych firm, aby poznać zasady korzystania z plików „cookies”.
  20. Pliki „cookies” mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki Użytkownik korzysta z Serwisu Internetowego. W tym celu mogą zostać zachowane informacje o ścieżce nawigacji Użytkownik lub czasie pozostawania na danej stronie.
  21. W zakresie informacji o preferencjach Użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google Użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików „cookies” przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/.
  22. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików „cookies”, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki „cookies” do urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików „cookies” w ustawieniach przeglądarki internetowej, bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  23. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki „cookies”, korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa:
  24. Internet Explorer;
    b. Chrome;
    c. Safari;
    d. Firefox;
    e. Opera;
    f. Android;
    g. Safari (iOS);
    h. Windows Phone;
    i. Blackberry.
  25. Ograniczenie stosowania plików „cookies”, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu Internetowego.

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram
  • Wspomnienie z @flower_expo_poland 2019 💚 Wśród wielu atrakcji showroom #UrbanJungle wypełniony oczyszczającym powietrze roślinami @airsopureplants oraz meblami i doniczkami od @belldeco 💚 Autor aranżacji to jedyny i niepowtarzalny @kwiaty_zygmunt_sieradzan_ 💚 #airsopure #airsopureplants #plants #biophilia #biomorphic #biodesign #plant #airpuryfingplants #greenery #green #potplants #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinydomowe #calathea #roślinyozdobne #fern #paproć #jungle #nature #plantsofinstagram #botanical #plantsmakepeoplehappy #houseplants #plantlover #urbanjungle #instagood

    zakochani_w_kwiatach: "Wspomnienie z @flower_expo_poland 2019 💚 Wśród wielu atrakcji showroom #UrbanJungle wypełniony oczyszczającym powietrze roślinami @airsopureplants oraz meblami i doniczkami od @belldeco 💚 Autor aranżacji to jedyny i niepowtarzalny @kwiaty_zygmunt_sieradzan_ 💚 
#airsopure #airsopureplants #plants #biophilia #biomorphic #biodesign #plant #airpuryfingplants #greenery #green #potplants #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinydomowe #calathea #roślinyozdobne #fern #paproć #jungle #nature #plantsofinstagram #botanical #plantsmakepeoplehappy #houseplants #plantlover #urbanjungle #instagood"
    47
    0
  • Stylizowana sesja ślubna w plenerze, inspirowana estetyką #boho 💚 Dziś pierwsza część zdjęć! To szereg inspiracji na sielską uroczystość, od oprawy florystycznej z chryzantem od @justchrysanthemum po papeterię ślubną od @karteria.pl 💚 Projekt zrealizowany przez: Zdjęcia: @piotrczechowski.pl Plener: @stajniaprado Chryzantemy: @justchrysanthemum Aranżacje florystyczne: Anna Rosochacz Suknia ślubna: @atelier.twardowska Papeteria ślubna: @karteria.pl PR i komunikacja: @sigmainternationalpoland Ceramika: @m2kpracowniaceramiczna Tort i słodkości: @karolina.kuziola Makijaż: @galaktyka_koloru_makeup Fryzura: @mag.iza #justchrys #inspiracjeslubne #ślub #kwiatynaslub #bukietslubny #sesjaslubna #chryzantemy #chrysanthemums #summer #weddingflowers #weddinginspiration #weddingdress #weddingbouquet #florystykaślubna #wiazankaslubna #slubneinspiracje #ślubneinspiracje #kwiatynaślub #wesele #kompozycjekwiatowe #kochamkwiaty #kwiatysapiekne #flowerdesign #wedding #flowerporn #flowers

    zakochani_w_kwiatach: "Stylizowana sesja ślubna w plenerze, inspirowana estetyką #boho 💚 Dziś pierwsza część zdjęć!

To szereg inspiracji na sielską uroczystość, od oprawy florystycznej z chryzantem od @justchrysanthemum po papeterię ślubną od @karteria.pl 💚 
Projekt zrealizowany przez:
Zdjęcia: @piotrczechowski.pl
Plener: @stajniaprado
Chryzantemy: @justchrysanthemum
Aranżacje florystyczne: Anna Rosochacz
Suknia ślubna: @atelier.twardowska
Papeteria ślubna: @karteria.pl
PR i komunikacja: @sigmainternationalpoland
Ceramika: @m2kpracowniaceramiczna
Tort i słodkości: @karolina.kuziola
Makijaż: @galaktyka_koloru_makeup
Fryzura: @mag.iza

#justchrys #inspiracjeslubne #ślub #kwiatynaslub #bukietslubny #sesjaslubna #chryzantemy #chrysanthemums #summer #weddingflowers #weddinginspiration #weddingdress #weddingbouquet  #florystykaślubna #wiazankaslubna #slubneinspiracje #ślubneinspiracje #kwiatynaślub #wesele #kompozycjekwiatowe #kochamkwiaty #kwiatysapiekne #flowerdesign #wedding #flowerporn #flowers"
    45
    2
  • 🇵🇱 Ponad 50 000 gości podziwiających 20 000 róż (140 odmian z całego świata❣) – to bilans Królewskiej Wystawy Róż, która odbyła się w dniach 11-13 maja 2019 w Arkadach Kubickiego Zamku Królewskiego w Warszawie 🌹 Więcej informacji ➡ www.swiatrozy.pl 🇬🇧 Over 50.000 guests admiring 20.000 roses (140 varietes from all over the world❣) – it's a summary of the Royal Rose Exhibition that took place on May 11-13th, 2019 in the Kubicki Arcades of the Royal Castle in Warsaw 🌹 More information ➡ www.swiatrozy.pl/english/ ORGANIZATORZY/ORGANIZERS: @nlinpoland @zamekkrolewskiwarszawa PATRONI HONOROWI/HONOURABLE PATRONS: FLORINT, the International Florist Organisation @flower_expo_poland @muzeumzamoyskich Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż @polskietowarzystworozane / @miastokutno PARTNERZY STRATEGICZNI/STRATEGIC PARTNERS: @avalanche_roses Bart-Kwiaty @sigmainternationalpoland PARTNERZY/PARTNERS: @szkola_florystyczna_sfmn @victoriafloralproducts @krosnoglass @v...

    zakochani_w_kwiatach: "🇵🇱 Ponad 50 000 gości podziwiających 20 000 róż (140 odmian z całego świata❣) – to bilans Królewskiej Wystawy Róż, która odbyła się w dniach 11-13 maja 2019 w Arkadach Kubickiego Zamku Królewskiego w Warszawie 🌹
Więcej informacji ➡ www.swiatrozy.pl
🇬🇧 Over 50.000 guests admiring 20.000 roses (140 varietes from all over the world❣) – it's a summary of the Royal Rose Exhibition that took place on May 11-13th, 2019 in the Kubicki Arcades of the Royal Castle in Warsaw 🌹
More information ➡ www.swiatrozy.pl/english/

ORGANIZATORZY/ORGANIZERS:
@nlinpoland 
@zamekkrolewskiwarszawa 
PATRONI HONOROWI/HONOURABLE PATRONS:
FLORINT, the International Florist Organisation 
@flower_expo_poland 
@muzeumzamoyskich 
Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż 
@polskietowarzystworozane / @miastokutno 
PARTNERZY STRATEGICZNI/STRATEGIC PARTNERS:
@avalanche_roses 
Bart-Kwiaty
@sigmainternationalpoland 
PARTNERZY/PARTNERS:
@szkola_florystyczna_sfmn 
@victoriafloralproducts 
@krosnoglass 
@victorumdonice 
Sense marketing & more
@oasisfloralproducts
Warszawski Rolno-Spożywczy Rynek Hurtowy S.A.
Hurtownia Kwiatów "Róża"
Polnix
@karteria.pl 
@mbox_flowerbox_production 
Szkoła Policealna Pracowników Służb Społecznych w Lublinie
@program_debiutantki 
@warsaw_school_of_arts 
@moskwa.monika.costiumes.art 
Agnieszka Murawska - Créateur de Mode
@celebrity.boutique.bialystok / @cymbeline.paris_bialystok 
Di Lusso
Kreacja Żannet
studio f4
@fotospokojna13 
PATRONI MEDIALNI/MEDIA PATRONS:
High Living
@zakochani_w_kwiatach 
@forumkwiatowe.pl 
NDIO Flora - florystyka
@zielonyogrodek.pl 
RDC
WYSTAWCY/EXHIBITORS:
@dummenorangeeu 
@aleiaroses
@arendroses
@barile_flowers_service 
Kwekerij Bernhard
@bloomingdaleroses
Brockhoff
De Ruiter
@fresco_flowers 
Gospodarstwo Ogrodnicze Jan Wójcik
Gospodarstwo Specjalistyczne Ogrodnicze Marek Dzida
@hovenendemooij 
@vanderhulstrozenkwekerijen 
@parfum_flower_company 
Roseworld
Semp Trosrozen

#królewskawystawaróż #krolewskawystawaroz #wystawaróż #wystawaróżana #roseexhibition #royalroseexhibition #royal  #zamekkrólewski #zamekkrolewskiwarszawa #arkadykubickiego #flowers #flower #rose #roses #róża #avalancheroses #różeavalanche #instaflowers #warszawa #warsaw #kochamkwiaty"
    31
    4
  • 5-7 września 2019 odbędzie się czwarta już edycja @flower_expo_poland 💚 #flowerexpopolska #flowerexpopolska2018 #flowerexpoPL #flowerexpopoland #flowerexpopoland2018 #flowerexpo #zielentozycie #zieleńtożycie #greenislife #flowerexhibition #floriculture #horticulture #flowerevent #internationalexhibition #exhibition #floristry #tradeshow #kolekcjakorzyści #kwiaty #kwiatywarszawa #warszawa #targi #targiogrodnicze #targikwiatow #targiwarszawa #eventwarszawa #ogrodnictwo #kwiaciarstwo #florystyka #bukiet

    zakochani_w_kwiatach: "5-7 września 2019 odbędzie się czwarta już edycja  @flower_expo_poland 💚
#flowerexpopolska #flowerexpopolska2018 #flowerexpoPL #flowerexpopoland #flowerexpopoland2018 #flowerexpo #zielentozycie #zieleńtożycie #greenislife #flowerexhibition #floriculture #horticulture #flowerevent #internationalexhibition #exhibition #floristry #tradeshow #kolekcjakorzyści #kwiaty #kwiatywarszawa #warszawa #targi #targiogrodnicze #targikwiatow #targiwarszawa #eventwarszawa #ogrodnictwo #kwiaciarstwo #florystyka #bukiet"
    44
    1
  • Królewska Wystawa Róż w Arkadach Kubickiego @zamekkrolewskiwarszawa już od jutra otwarta dla zwiedzających❣️Na gości wydarzenia czeka niemal 140 najpiękniejszych odmian róż, a wśród nich królowa @avalanche_roses 🌹Zapraszamy, wstęp wolny ❤️ Na razie możemy uchylić tylko Rabka tajemnicy. Po więcej informacji zapraszamy na dedykowaną wydarzeniu stronę SwiatRozy.pl 🌹 Pomysłodawcą Królewskiej Wystawy Róż jest @nlinpoland a współorganizatorem @zamekkrolewskiwarszawa 🌹 Patroni honorowi: FLORINT, International Florist Organization @flower_expo_poland Muzeum Zamoyskich w Kozłówce Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż Polskie Towarzystwo Różane / @miastokutno Partnerzy strategiczni: @avalanche_roses Bart Kwiaty @sigmainternationalpoland Patroni medialni: @forumkwiatowe.pl High Living NDiO Flora @radiodlaciebie @zakochani_w_kwiatach @zielonyogrodek.pl #królewskawystawaróż #krolewskawystawaroz #wystawa #wystawaróż #wystawaróżana #roseexhibition #royalros...

    zakochani_w_kwiatach: "Królewska Wystawa Róż w Arkadach Kubickiego @zamekkrolewskiwarszawa już od jutra otwarta dla zwiedzających❣️Na gości wydarzenia czeka niemal 140 najpiękniejszych odmian róż, a wśród nich królowa @avalanche_roses 🌹Zapraszamy, wstęp wolny ❤️ Na razie możemy uchylić tylko Rabka tajemnicy. 
Po więcej informacji zapraszamy na dedykowaną wydarzeniu stronę SwiatRozy.pl 🌹

Pomysłodawcą Królewskiej Wystawy Róż jest @nlinpoland a współorganizatorem @zamekkrolewskiwarszawa 🌹

Patroni honorowi:
FLORINT, International Florist Organization
@flower_expo_poland 
Muzeum Zamoyskich w Kozłówce
Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż 
Polskie Towarzystwo Różane / @miastokutno 
Partnerzy strategiczni:
@avalanche_roses 
Bart Kwiaty
@sigmainternationalpoland 
Patroni medialni:
@forumkwiatowe.pl 
High Living
NDiO Flora
@radiodlaciebie 
@zakochani_w_kwiatach
@zielonyogrodek.pl 
#królewskawystawaróż #krolewskawystawaroz #wystawa #wystawaróż #wystawaróżana #roseexhibition #royalroseexhibition #royal  #zamekkrólewski #zamekkrolewskiwarszawa #arkadykubickiego #warszawa #ogrodyzamkowe #królewskie #rose #roses #avalancheroses #różeavalanche #róże #róża #warsaw #kwiat #kwiaty #maj #kochamkwiaty #kwiatysapiekne #ambasadaholandii"
    67
    5
  • Niezwykłe, różane wydarzenie już niebawem w Warszawie - ponad 140 odmian z całego świata w majestatycznym otoczeniu Arkad Kubickiego Zamku Królewskiego w Warszawie🌹 Po więcej informacji zapraszamy na dedykowaną wydarzeniu stronę SwiatRozy.pl 🌹 Pomysłodawcą Królewskiej Wystawy Róż jest @nlinpoland a współorganizatorem @zamekkrolewskiwarszawa 🌹 Patroni honorowi: FLORINT, International Florist Organization @flower_expo_poland Muzeum Zamoyskich w Kozłówce Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż Polskie Towarzystwo Różane / @miastokutno Partnerzy strategiczni: @avalanche_roses Bart Kwiaty @sigmainternationalpoland Patroni medialni: @forumkwiatowe.pl High Living NDiO Flora @radiodlaciebie @zakochani_w_kwiatach @zielonyogrodek.pl #królewskawystawaróż #krolewskawystawaroz #wystawa #wystawaróż #wystawaróżana #roseexhibition #royalroseexhibition #royal #zamekkrólewski #zamekkrolewskiwarszawa #arkadykubickiego #warszawa #ogrodyzamkowe #królewskie #rose #roses #avalanc...

    zakochani_w_kwiatach: "Niezwykłe, różane wydarzenie już niebawem w Warszawie - ponad 140 odmian z całego świata w majestatycznym otoczeniu Arkad Kubickiego Zamku Królewskiego w Warszawie🌹

Po więcej informacji zapraszamy na dedykowaną wydarzeniu stronę SwiatRozy.pl 🌹

Pomysłodawcą Królewskiej Wystawy Róż jest @nlinpoland a współorganizatorem @zamekkrolewskiwarszawa 🌹

Patroni honorowi:
FLORINT, International Florist Organization
@flower_expo_poland 
Muzeum Zamoyskich w Kozłówce
Polskie Stowarzyszenie Hodowców Róż 
Polskie Towarzystwo Różane / @miastokutno 
Partnerzy strategiczni:
@avalanche_roses 
Bart Kwiaty
@sigmainternationalpoland 
Patroni medialni:
@forumkwiatowe.pl 
High Living
NDiO Flora
@radiodlaciebie 
@zakochani_w_kwiatach
@zielonyogrodek.pl 
#królewskawystawaróż #krolewskawystawaroz #wystawa #wystawaróż #wystawaróżana #roseexhibition #royalroseexhibition #royal  #zamekkrólewski #zamekkrolewskiwarszawa #arkadykubickiego #warszawa #ogrodyzamkowe #królewskie #rose #roses #avalancheroses #różeavalanche #róże #róża #warsaw #kwiat #kwiaty #maj #kochamkwiaty #kwiatysapiekne #ambasadaholandii"
    39
    1
  • Oto niezwykła kooperacja @airsopureplants i @kwitnace_horyzonty zaaranżowana przez @sigmainternationalpoland 🌿 Te biomorficzne aranżacje powstały podczas pokazu ZIELONE PORUSZENIE/bio design na @targispecialdays 🌿 Za zdjęcia serdecznie dziękujemy Jarosławowi Kiedrowskiemu z dlaflorystow.pl 🌿 #airsopure #airsopureplants #plants #biophilia #biomorphic #biodesign #plant #airpuryfingplants #greenery #green #potplants #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinydomowe #calathea #roślinyozdobne #fern #paproć #pieńki #nature #plantsofinstagram #botanical #plantsmakepeoplehappy #houseplants #plantlover #urbanjungle #instagood

    zakochani_w_kwiatach: "Oto niezwykła kooperacja  @airsopureplants i @kwitnace_horyzonty zaaranżowana przez @sigmainternationalpoland 🌿
Te biomorficzne aranżacje powstały podczas pokazu ZIELONE PORUSZENIE/bio design na @targispecialdays 🌿
Za zdjęcia serdecznie dziękujemy Jarosławowi Kiedrowskiemu z dlaflorystow.pl
🌿
#airsopure #airsopureplants #plants #biophilia #biomorphic #biodesign #plant #airpuryfingplants #greenery #green #potplants #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinydomowe #calathea #roślinyozdobne #fern #paproć #pieńki #nature #plantsofinstagram #botanical #plantsmakepeoplehappy #houseplants #plantlover #urbanjungle #instagood"
    87
    1
  • Słoneczne chryzantemy od @justchrysanthemum w baaardzo wiosennej aranżacji uczniów kierunku Florystyka w Zespole Szkół w Jaworze 💛 Zajęcia prowadzone przez @maciejkrzus 🧡 • • • #justchrys #spring #springdecor #kwiatysapiekne #kwiatysąpiękne #kochamkwiaty #kwiat #kwiaty #kwiatynaslub #kwiatynaślub #slubneinspiracje #ślubneinspiracje #florystykaślubna #kwiatowekompozycje #kwiaciarnia #flowers #rose #chryzantemy #chryzantema #instaflower #flowergram #flowersofinstagram #beautiful #weddingflowers #flowerslovers #flowerporn #flower_daily #flower_perfection #insta_pick_blossom #flowerstyles_gf

    zakochani_w_kwiatach: "Słoneczne chryzantemy od @justchrysanthemum w baaardzo wiosennej aranżacji uczniów kierunku Florystyka w Zespole Szkół w Jaworze 💛 Zajęcia prowadzone przez @maciejkrzus 🧡 •
•
•
#justchrys #spring #springdecor #kwiatysapiekne #kwiatysąpiękne #kochamkwiaty #kwiat #kwiaty #kwiatynaslub #kwiatynaślub #slubneinspiracje #ślubneinspiracje #florystykaślubna #kwiatowekompozycje #kwiaciarnia #flowers #rose #chryzantemy #chryzantema #instaflower #flowergram #flowersofinstagram #beautiful #weddingflowers #flowerslovers #flowerporn #flower_daily #flower_perfection #insta_pick_blossom #flowerstyles_gf"
    44
    1
  • Ciekawostka: w Stanach Zjednoczonych 27 lutego obchodzony jest Narodowy Dzień Truskawki 🍓 W Polsce musimy poczekać na takie urocze, białe kwiatki do końca maja 🌸 #nationalstrawberryday #strawberryflower #strawberryflowers #strawberry #raw_flowers #flower #flowers #kwiaty #flowerstagram #kwiatysapiekne #kwiatysąpiękne #spring #wiosna #flowerporn #kochamkwiaty

    zakochani_w_kwiatach: "Ciekawostka: w Stanach Zjednoczonych 27 lutego obchodzony jest Narodowy Dzień Truskawki 🍓 W Polsce musimy poczekać na takie urocze, białe kwiatki do końca maja 🌸 
#nationalstrawberryday #strawberryflower #strawberryflowers #strawberry #raw_flowers #flower #flowers #kwiaty #flowerstagram #kwiatysapiekne #kwiatysąpiękne #spring #wiosna #flowerporn #kochamkwiaty"
    34
    0
  • By @norberto.mo 💚 #plant #plants #air #fresh #smog #airpurifier #airpurifyingplants #airpurifying #airpurification #green #greenery #potplants #home #powietrze #czystepowietrze #swiezepowietrze #swiezepowietrze #rośliny #roslinydomowe #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinywdomu #monstera #monsteradeliciosa

    zakochani_w_kwiatach: "By @norberto.mo 💚
#plant #plants #air #fresh #smog #airpurifier #airpurifyingplants #airpurifying #airpurification #green #greenery #potplants #home #powietrze #czystepowietrze #swiezepowietrze #swiezepowietrze #rośliny #roslinydomowe #roslinydoniczkowe #roślinydoniczkowe #roslinywdomu #monstera #monsteradeliciosa"
    49
    2